Om oss

Nortelco Electronics – fullservice leverantör av test & mätinstrument.
2015-01-22

Nortelco är en oberoende fullservice leverantör av test & mätinstrument. Vi representerar några av världens största och främsta leverantörer inom elektronik industrin. Det är vårt mål att erbjuda marknaden den bästa och mest optimala lösningen efter behov och önskemål. Med 60 år i branschen har Nortelco Electronics varit kunderna behjälplig med lösningar för design, utveckling och även med att producera deras produkter. Vi är en av Skandinaviens största leverantörer inom Test & Mät med kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Tektronix, en av våra största leverantörer och en världsledande aktör inom test- och mätområdet som utvecklar och marknadsför produkter/system inom övervakning och testning för elektronik- och försvarsindustrin. Keithley Instruments, en annan av våra större leverantörer, erbjuder instrument med hög precision, produkter för datainsamling och kompletta testlösningar för produktion. Dessutom samarbetar vi med leverantörer som Audio Precision, TTI, Quantum Data, Dataq Instruments och se bifogad Länk – TEST & MÄT.

Vi har ett brett utbud av digitala multimetrar, nätaggregat, signalgeneratorer, spektrum analysatorer, frekvensräknare och timers, EMC test instrument, video test, datainsamling, data loggers, multiplexers, source meters, I-V/V-test utrustning. TESTA OSS!